Objectius marcats pel comitè 2020

Us informem a continuació sobre els objectius que ens hem marcat en el nou comitè:

objectius

Especial Demanda

És l’objectiu principal del comitè renovat. Doncs segons la legislació actual el que demanem ens correspon. La demanda parteix de la base que hi ha companys treballant entre nosaltres amb unes millors condicions, i a més que ens trobem realment dins de l’organització de l’àrea de Mitjans de CaixaBank, essent aquesta qui pren les decisions.

La demanda és el punt final a una història llarga d’intents de negociacions que creiem important recordar a continuació :

  • Vàrem començar al Gener 2019 amb una primera proposta de condicions a l’empresa.
  • Vàrem continuar amb una segona proposta menys ambiciosa al Juliol 2019, esperant un gest de l’empresa que no va arribar mai.
  • Després de la doble negativa per part de CaixaBank i sota l’escepticisme que des del comitè d’empresa poguéssim organitzar-nos per iniciar una demanda col·lectiva, vam procedir a fer la consulta amb suport econòmic al Novembre 2019, perquè la decisió d’iniciar una demanda anava més enllà del comitè. Els resultats van superar les expectatives inicials, doncs es va obtenir més del  85% de suport. La demanda estava decidida.
  • El següent pas va ser referendar el comitè en unes noves eleccions al febrer 2020, tot i que no havia acabat el nostre mandat, amb l’objectiu d’ampliar la llista del comitè predecessor per poder afrontar la demanda amb màximes garanties i molts col·laboradors. El resultat va ser molt favorable amb un recolzament del 62,7%.

La situació actual és que ja s’ha iniciat el procés de demanda col·lectiva. A Març ja hem fet una primera reunió de mediació amb els advocats de CaixaBank als Serveis Territorials de Conciliacions de la Generalitat, pas previ al judici, i s’ha acordat reprendre les negociacions amb l’empresa en les properes setmanes.

   

Ara a SILK més units que mai, perquè SILK s’ho mereix!

 


Fes-nos arribar els teus comentaris o opinió referent a aquest tema per què ens agradaria saber l’opinió de tothom.

unnamed

comiteempresa@silk.es

Un comentario sobre “Objectius marcats pel comitè 2020

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .