Reunió Gener 2019 – Negociació de noves condicions

Aquest mes de Gener ens hem reunit amb l’empresa per dos temes molt concrets:

  1. Com cada any hem iniciat el període de negociació de millora de les condicions laborals per als empleats de SILK.
  2. En segon terme s’ha tractat el pilot de Teleworking que comença ara a SILK i tots els seus condicionants.

Sobre el Pilot de Teleworking a SILK: El pilot té com a objectiu provar la situació final, on tots els empleats tindran accés al Teleworking (això serà al juliol). Atès que aquest pilot només s’aplicarà al 20% de cada departament, si es supera aquest percentatge existiran peticions denegades. Aquestes condicions s’han establert en comú entre RRHH-Comitè i no poden ser modificades per l’empleat ni pels seus superiors. La continuïtat del pla depèn del bon ús que facin del mateix els integrants del pilot.

Podeu seguir les diferents notícies que s’han anat publicant sobre teleworking ja que aquesta és la continuació dels següents posts Teletreball a SILK  ,  Reunió Octubre 2018 – TeleTreball. i Comença el Teletreball a SILK.

Sobre la millora de condicions laborals a SILK

Com us comentàvem a l’inici del post, comencem com cada any un període molt important de negociació de millores laborals i econòmiques pensat pels empleats de SILK. En aquest sentit el comitè està posant tots els esforços que disposa per aconseguir-les. Cal dir que per ara no tenim res acordat amb l’empresa però volem ser transparents i explicar-vos la nostra proposta cap a l’empresa.

Detallem a continuació els punts que s’inclouen en la proposta del comitè, a l’espera de les següents reunions de negociació :

Pla de pensions : s’ha demanat pla de pensions a SILK, les condicions en discussió. També la retroactivitat en forma de pagament únic depenent dels anys d’antiguitat.

Premis per antiguitat en anys : Tot i que no té de moment gaire impacte a SILK degut a que la majoria de la plantilla porta menys de 10 anys, ho hem incorporat a la proposta per a ser discutit.

Ajudes familiars: hem demanat varies ajudes familiars.

Ampliació Vacances:  Hem reclamat ampliar en 2 dies els dies anuals de vacances.

Renting vehicle d’empresa:  El comitè ha demanat avaluar la possibilitat que els empleats de Silk puguin disposar de cotxe d’empresa pagant les despeses mitjançant compensació flexible. Des del comité es posa de relleu que no és cap perjudici per l’empres i que a més es poden arribar a acords que permetin generar negoci a CaixaRenting.

Triennis : Fins ara l’empresa compleix el que diu el conveni però s’absorveix amb el complement salarial, hem demanat la no absorció dels triennis.

Ajuda idiomes / màster : s’ha demanat augmentar els ajuts econòmics.

Hipoteca : proposem una millora en les condicions d’hipoteca a SILK. *S’ha de parlar amb col·lectius CaixaBank.

Prejubilació : De moment no té impacte a SILK per què la plantilla està lluny de la jubilació, tot i així s’ha proposat revisar el tema anualment de cara a estar preparats quan ens arribi. Així doncs proposem que s’estudiï cada any la necessitat d’aplicar un pla de prejubilacions en funció de la plantilla que pogués estar afectada.

Us anirem informant dels avanços en les negociacions. 


Qualsevol dubte o aclaració no dubteu en contactar amb el comitè d’empresa, estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb el que faci falta.

unnamed

comiteempresa@silk.es