Eleccions al Comitè d’Empresa

A partir d’aquest divendres podreu votar per escollir el nou Comitè d’Empresa de CaixaBank Tech. Aquestes eleccions son diferents ja que estem treballant per torns en setmanes alternes i hem aconseguit que la votació es faci en dos dies i tothom tingueu l’oportunitat de votar. Així doncs, les votacions seran:

Divendres 26 de 10 a 13 h i Dilluns 29 de 10 a 13h a l’office de Caixabank Tech

I, tot i que es presenta una única llista, és important que votis aquest Comitè. El teu vot té un gran valor per nosaltres, doncs és l’evidència del teu recolzament a l’equip de companyes i companys que vam lluitar per l’acord laboral que ens ha comportat unes millores importants en les nostres condicions laborals, com ara el Pla de Pensions, la consolidació i millora del teletreball, els dies de lliure disposició o la millora de les mesures de conciliació.

Amb el teu vot, també ens dones impuls per a que continuem lluitant en altres qüestions com ara el reconeixement i protocol·lització de les hores extres amb motiu de la integració amb Bankia, la concreció i propera formalització amb RRHH dels 3 dies de teletreball setmanals o la lluita contra l’assetjament laboral dins la nostra empresa.

Caixabank Tech està en un procés de creixement exponencial on, en poc temps, rebrem companys i companyes de Sistemes d’Informació de CBK i també persones que provenen de Bankia fruit de la integració. El Comitè d’Empresa també creix i passem dels 9 als 13 representants incorporant, per fi, alguns companys de l’àrea de Canals Electrònics que, pel fet d’estar a Pujades fins fa un temps, mai havien pogut formar-ne part. Aquest Comitè és divers en quant als departaments als que treballem, i també plural en quant a enfocs, idees i formes de treballar. Això ens enriqueix i fa que puguem abordar totes les qüestions amb visions diferents i contraposades, fent que traiem sempre el millor de nosaltres mateixos per arribar a la millor solució.

El nostre objectiu ha estat, i seguirà sent sempre, vetllar pel compliment dels acords i dels drets del treballador per part de l’empresa, lluitar per aconseguir millorar les condicions laborals, i atendre a totes i cadascuna de les persones que treballeu a Caixabank Tech quan necessiteu la nostra intervenció.

La llista dels candidats que ens presentem a les Eleccions us l’hem enviat via mail, no dubteu en posar-vos en contacte amb qualsevol de nosaltres per resoldre els dubtes o neguits que tingueu.

Ens veiem Divendres 26 i Dilluns 29, entre les 10 i les 13 h, a la votació.

GRÀCIES PEL TEU SUPORT!!!